Kingfisher KI6171 Fiber Identifier

Kingfisher KI6171 fiber identifier (ook wel traffic tester genoemd) kan aangeven of er in een vezel/patchcord licht aanwezig is, zonder dat hiervoor de verbinding onderbroken hoeft te worden.
help_person
"Ik ben Joris van Gool. Op zoek naar meer informatie? Ik help u graag!"
Stel een vraag

Voordelen Simac Electronics

  • Topkwaliteit producten
  • Scherpe prijzen
  • Vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Details

Fiber Identifier KI6171

Dankzij het hoge aantal gerealiseerde glasvezelverbindingen en niet altijd up-to-date informatie over de exacte routering van deze vezels is het essentieel om voor het verbreken van een verbinding te controleren of er geen transmissie op deze verbinding gepleegd wordt.
De Kingfisher fiber identifier (ook wel traffic tester genoemd) kan aangeven of er in een vezel/patchcord licht aanwezig is, zonder dat hiervoor de verbinding onderbroken hoeft te worden. Een dergelijke fiber identifier maakt een bocht in de vezel waardoor er licht wordt uitgekoppeld, mits aanwezig. Dit uitgekoppeld licht valt op een sensor en zo kan dus bepaald worden of er licht in de vezel aanwezig en welke richting het gaat.

De KI6171 is de prijsvriendelijke opvolger van de succesvolle KI6150. De KI6171 wordt geleverd met 4 vezeladaptors (250 um, 900 um, 2 mm en 3 mm) waarmee u alle momenteel verkrijgbare vezels kunt bekijken. Verder geeft de KI6171 tevens aan of het gemoduleerd licht betreft (270, 1000 of 2000 Hz) of CW. Tenslotte geeft een display het gemeten vermogen aan. 
Veel netwerk eigenaren, zoals BT en EuroFiber, stellen het gebruik van een traffic tester verplicht bij werkzaamheden in hun glasvezelnetwerk netwerk.

Kingfisher Fiber Identifier KI6171 Traffic Tester
Simac Electronics BV adviseert Kingfisher, een Australische fabrikant van hoogwaardige, handheld optische meetapparatuur. Kingfisher besteed altijd extra aandacht aan robuust- en betrouwbaarheid (de werkomstandigheden is Australië zijn vaak zeer veeleisend) zonder daarbij natuurlijk de door u gewenste optische prestaties uit het oog te verliezen.

Kingfisher is compatible met Huber + Suhner, Diamond en Reichle & De-Massari E2000 connectoren.


ki6150 (222.74 kB)
ki6171 (261.20 kB)

Meer Informatie
Meer Informatie
Identificatie Vezels
Art.nr. WWW-KI6171