SPS LG1800B-SE

SKU
WWW-LG1800B-SE
Op Aanvraag

De LG 1800B-Se blinkt uit door zijn overzichtelijke bediening. Zo hoeft u de test sonde maar 1 maal handmatig te activeren, waarna de test, zoals u hem geprogrammeerd heeft, volledig automatisch uitgevoerd. Deze compacte veiligheidstester combineert de 7 belangrijkste testen in 1 apparaat en maakt het mogelijk testen uit te voeren volgens vele standaarden (IEC, EN, UL, VDE, etc.).

Gegevens

Voor de veiligheidstesten voor producten die op een spanning werken boven de 25 VAC, hebben we een breed assortiment testers. U kunt een opstelling hebben waarin alle testen door separate testers wordt uitgevoerd of u maakt gebruik van een combinatie tester LG1800B-SE. Deze tester heeft de doorgangstest, aardleidingtest, isolatietest, hoogspanningstest en functietest als mogelijkheid in een apparaat ingebouwd. De automatische test afloop is hierdoor wel heel eenvoudig geworden. De kans op een bedieningsfout wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

Overzichtelijk en efficiënt
Door middel van een duidelijk menuweergave is het voor de gebruiker eenvoudig om de testen te volgen.  Door de ingebouwde stroombegrenzing volgens de EN 50191, zijn er bij gebruik geen aanvullende veiligheidsmaatregelen nodig als 2-handsbediening.

Bediening op maat en dus te gebruiken door iedereen
Het toestel is zowel manueel als volledig automatisch te gebruiken. Softwarepakketten voor het op afstand bedienen worden ondersteund en kunnen gebruikers specifiek aangepast worden. Bij dit toestel is bijzondere aandacht besteedt om het gebruik en afleesbaarheid van de gemeten waarden zo eenvoudig mogelijk te houden. Dit om ook eventueel werknemers die minder kennis hebben eenvoudig deze test te kunnen laten uitvoeren. Een 4,3” TFT-kleurenscherm met duidelijker GOED- & FOUT- aanduiding, hebben hier een groot aandeel in. De USB-aansluiting zorgt voor een gestandaardiseerde opslag en vastleggen van alle parameters en test- en meetresultaten. Met de eenvoudige software die gebaseerd is op Windows is het op afstand besturen van deze tester mogelijk.

 

Meer informatie
Meer informatie
SKU WWW-LG1800B-SE
Merk SPS Electronic
Geschikt voor Aardleiding, Hoogspanning, Isolatie
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SPS LG1800B-SE
Product bijlages
Scroll to top