Furukawa S185EDV glasvezel lasmachine

SKU
WWW-S185EDV
Op Aanvraag

Met de nieuwste versie in de S185 familie van lasapparaten, de S185EDV, heeft Furukawa een revolutionair model op de markt. Dit fusielasapparaat is bedoeld voor gebruikers die speciale glasvezels lassen. Denk hierbij aan laboratoria en productieomgevingen.

De S185EDV maakt namelijk gebruik van een uniek End View-systeem, hiermee kan men de glasvezel van de kopse kant bekijken. Dit is ontworpen voor het fusielassen van glasvezels met complexe interne structuren, denk aan zogenaamde Hollow Core, PCF vezels en meer. Het kan heel moeilijk zijn om deze vezels uit te lijnen met een traditionele Side View-fusielasapparaat. Het bekijken van de afbeeldingen van de dwarsdoorsneden van de vezels geeft meer details over de interne structuur, waardoor de gebruiker meer controle heeft voor nauwkeurige lasresultaten.

Op zoek naar een lasapparaat voor standaard telecomtoepassingen, zoals FTTH? Bekijk dan de de Furukawa S179.

Gegevens

Voor de ontwikkeling van de S185EDV heeft Furukawa goed geluisterd naar de gebruikers om een oplossing te creëren die zo goed mogelijk bij de hedendaagse behoeftes aansluit. Denk aan bv. :

  • Speciaal ontwikkeld voor het fusielassen van glasvezels met een complexe interne structuur
  • Laag lasverlies – een nieuw mechanisme voor de grootst mogelijke uitricht nauwkeurigheid verzekert dit
  • Nieuw uniek vezel rotatie uitricht mechanisme (endview) maakt het lassen van een groot gamma aan vezels mogelijk, niet alleen standaard single- en multimode glasvezels maar ook zgn. EDF, LDF (tot 500um cladding), PMF en MCF glasvezels.
  • Een ingebouwde accu en compact ontwerp maakt eenvoudige bediening mogelijk in installatie/onderhoud werkzaamheden
  • Snellere en intuïtieve bediening via een touchscreen
  • Speciaal glasvezel klemmechanisme (soft-landing) wat de kans op vezelschade vermindert (vezelklemmen kunnen verder los gemaakt worden van de windkap)
Meer informatie
Meer informatie
SKU WWW-S185EDV
Merk Furukawa
Aantal lassen < 25.000
Gebruikt/nieuw Nieuw
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Furukawa S185EDV glasvezel lasmachine
Product bijlages
Scroll to top